top of page
Фото автораУВ

В гарячім смутку, зникає віра, стається диво… Granat Garden

Оновлено: 31 січ.

Якщо хочете послухати блюз-роковий-інді-джем з долею психоделіки, то вам до Granat Garden. Ніжна та приємна лірика, переплетена з цікавими та стриманими музичними рішеннями. Теми треків це любов, самопізнання та буття. Гурт відзначає своє народження у день музики та літнього сонцестояння, хто не в курсі це 21 червня.

Склад виконавців: вокаліст та гітарист Павло Тур, ударник Олекса Махадуб, басист Олександр Діжак (з ліва на право). Щоб потрапити на лайв, раджу жити у Львові. Хлопці іноді виступають в інших містах, але оскільки це Львівський гурт, то там їх можна побачити доволі часто.



Про треки


Дебютний трек "Change your mind" англомовний. Коли він до мене потрапив, я не одразу зрозуміла, що пісня не належить англомовним виконавцям. Хлопці здивували мене високим рівнем виконання. Як зазначають самі автори, ця пісня "маніфест до самоусвідомлення". Лірика відсилає до того, що все залежить від нас самих та наших думок. "Не буває" передає мені вайб літніх вечорів. Одна з драйвових та більш-менш веселих пісень. Щодо треків "Диво" та "Де ми", вони про переживання та відчуття життя у стані війни.

Взагалі, музику потрібно слухати, а не обговорювати. Ось мій невеликий топ:

Слухайте і насолоджуйтеся, чекайте нових релізів від хлопців та повноцінного EP

Більше в нашому телеграм:


granat garden гурт

60 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page